Zakelijke Sponsoring

NIKA Hoogland is op zoek naar sponsoren

Turn- en trampolinevereniging NIKA Hoogland (voorheen SVH) is al meer dan vijftig jaar een gezonde vereniging. Net als bij veel Hooglandse verenigingen, draait ook NIKA op gepassioneerde vrijwilligers die zelf al jaren actief zijn binnen de club. De droom van een eigen locatie in of nabij Hoogland te realiseren is altijd heel groot geweest.

Zowel sportief als qua ledental wil én kan NIKA Hoogland groeien. NIKA is erop gericht om op een zo hoog mogelijk niveau te turnen en trampolinespringen. Meerdere leden van onze vereniging hebben regionale en nationale prijzen gewonnen. Maar we vinden het nog belangrijker dat iedereen die wil turnen of trampolinespringen, ongeacht het niveau, dat bij onze vereniging kan doen. Dat ging alleen niet langer op de bestaande locaties. Als vereniging met zo’n driehonderd leden, en zo’n dertig kinderen op de wachtlijst, hadden we een eigen hal nodig. Onze selectie heeft hoogwaardige toestellen nodig, en moet meer uren kunnen trainen. Een eigen turnhal met vaste toestelopstelling maakt dat mogelijk – en vanzelfsprekend kunnen we dan ook de wachtlijsten wegwerken. Eigenlijk vergelijkbare redenen waarom ondernemers soms een nieuwe locatie voor hun bedrijf zoeken: bijvoorbeeld vanwege nieuwe ontwikkelingen in hun branche of extra vraag naar hun producten. Soms is nieuwe bedrijfshuisvesting dan een betere oplossing. In september 2017 hebben wij onze droom, na een jaar lang keihard werken, kunnen realiseren en zijn we verhuisd naar ons eigen Bectro NIKA Gymnastics Center.

NIKA bedankt haar huidige sponsoren:
Bectro Installatietechniek
Adéro Makelaardij
Sminkfood
Autobedrijf Piet Smink

We zijn er nog niet
Net als alle sportverenigingen krijgen wij inkomsten via contributie van onze leden. Die contributie dekt in de huidige situatie de noodzakelijke kosten die we als club hebben. NIKA Hoogland draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in deze mooie sportclub. Om nu een kwaliteitssprong te maken en het sportniveau te verbeteren is uw hulp nu erg belangrijk. Ten eerste omdat het inrichten van turn- en trampolinehallen erg kostbaar is. In totaal kost het geschikt maken en inrichten van de ruimte ca. € 200.000,–. Ten tweede hebben we uw hulp nodig omdat onze structurele lasten (beperkt) stijgen. Dit komt doordat we ook een sportieve groei willen realiseren en meer uren training willen aanbieden aan onze leden.

Daarom nodigen we u heel graag uit om partner van NIKA Hoogland te worden.

Voor wat, hoort wat. Van NIKA Hoogland mag u vanzelfsprekend een tegenprestatie verwachten voor uw betrokkenheid bij en partnerschap van onze vereniging. De eigen turnhal maakt het mogelijk om véél meer te kunnen betekenen voor onze sponsors. NIKA maakt gebruik van het clubhuis en de faciliteiten van Golfclub Hoogland Amersfoort. Een geweldige sportieve win-win situatie voor de golfclub én NIKA Hoogland en een prachtige locatie voor onze sponsorevents. Als sponsor wordt u automatisch lid van onze Businessclub. Op verschillende manieren is het mogelijk om uw bedrijf in de spotlight te zetten (en wist u dat onze leden door heel Nederland wedstrijden spelen?). Weten hoe? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!
Meer weten:

Wij bedanken onze huidige sponsoren: