Ouders en Leden:

Beste ouders en leden,

Wij zijn blij om te melden dat na onze oproep voor vrijwilligers er verschillende ouders zich gemeld hebben om ons te komen ondersteunen binnen de verenging! Donderdagavond hebben we een goede bijeenkomst gehad waarin een aantal ouders al concreet aangegeven hebben met welke taak zij kunnen ondersteunen. Komende week gaan we proberen om met de andere ouders die zich gemeld hebben, maar niet aanwezig konden zijn, contact op te nemen om te bespreken welke taak zij eventueel willen en kunnen gaan doen.

Naar uw mail is afgelopen weekend een lijst gestuurd met onze vrijwilligerstaken. Mocht u zich nog niet gemeld hebben, maar wel wat kunnen betekenen dan kunt u zich uiteraard nog steeds melden!


Schoonmaak 
Het is u hopelijk opgevallen dat sinds een aantal weken de kleedkamers en hal minimaal drie maal per week schoon gemaakt worden.  We hebben een super vrijwilliger gevonden, Anoek Rijnbeek die hier verantwoordelijk voor is. Fijn dat ook een aantal ouders zich gemeld hebben om haar te helpen! Zou u er samen met de kinderen voor willen zorgen dat de kleedkamers en hal schoon blijven?
Denk aan eten op de banken, papiertjes en lege wc-rollen in de prullenbak en schoenen bij de hal in het bijhorende schoenenrek.
Hiermee maakt u de schoonmaak vrijwilligers ontzettend blij !
 

Geluidsoverlast
Bij deze willen wij u ook kenbaar maken, dat we vanuit de golfbaan klachten hebben gekregen over de (geluids)overlast in de kijkruimte.Wij dienen alleen gebruik te maken van de ruimte t/m de schuifdeur. Het is niet de bedoeling dat de leden van de golfclub last hebben van NIKA. Wij rekenen op uw medewerking! 

Posted in: