NIKA genomineerd voor Vereniging van het jaar: Stem je ook?

Onze droom van een eigen ingerichte turnhal is afgelopen jaar werkelijkheid geworden. En nu zijn wij genomineerd voor Vereniging van het jaar! Ontzettend gaaf! Help jij ons mee aan deze mooie titel? Stemmen kan door hier te klikken.
Je hoeft alleen nog maar naar ‘NIKA’ te zoeken en dan kun je je stem uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt voor je steun!

Wij hebben vorig jaar onze grote droom van een eigen ingerichte turnhal gerealiseerd. Er is ontzettend hard gewerkt door vele vrijwilligers, trainsters en bestuur. Binnen een jaar is ons leden aantal bijna verdubbeld en genieten wekelijkse steeds meer leden van de fantastische mooie turnhal. Daarnaast wordt de hal gebruikt door de buitenschoolse opvang, verschillende scholen en is het een van de locaties van de gemeente Amersfoort voor de koningsspelen. Zo willen wij steeds meer kinderen in aanmerking laten komen met de fantastische gymnastieksport. Wij laten zien dat dit meer is dan alleen maar een koprol en handstand kunnen maken. De nieuwe toestellen leiden ook tot (nog) betere prestaties in de hoogste niveaus van de turnsport. Podiumplaatsen worden er elk weekend gehaald. Dit is voor deze eerst nog kleine vereniging ongekend. De mooie, jonge, ondernemende verenging verdiend deze mooie prijs!

Posted in: