Maatregelen coronavirus | Geen lessen of activiteiten tot 1 april

Beste leden en ouders/verzorgers,
Op advies van de KNGU leggen wij de verenigingsactiviteiten tot 1 april stil. Dit betekent dat de trainingen niet doorgaan en de ALV van 17 maart zal worden uitgesteld. Ook de wedstrijden zijn door de KNGU tot 1 april afgelast.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en hopen op uw begrip. Lees hier onder ook het bericht vanuit de KNGU.
Het Bestuur
NIKA Hoogland

Bericht KNGU:

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren. Dit geldt dus voor alle wedstrijden, voor het hele land en minimaal tot en met 31 maart aanstaande. Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.
Daarnaast adviseren we onze verenigingen het clubleven ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Dit is in lijn met het advies van RIVM en betekent dus ook dat we als KNGU onze clubs adviseren om alle clubactiviteiten niet door te laten gaan.
We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Posted in: