Buiten beweeg lessen voor NIKA leden | Houdt uw mail in de gaten

Lieve jongens & meiden, ouders & verzorgers van NIKA Hoogland,
We hebben even wat geduld moeten hebben, maar we mogen weer! NIKA zal vanaf woensdag 6 mei buiten beweeg lessen gaan aanbieden voor ALLE RECREATIE NIKA leden. Dit betekent dat of je nu een jongen of meisje bent, turnen of trampoline doet, als jij je inschrijft voor het tijdsblok van jouw leeftijd, kan je gezellig mee komen doen! Voor de SELECTIE NIKA leden, jullie krijgen een bericht van je eigen trainster.
 
Voor de jongste NIKA leden zijn wij nog druk bezig met het kijken naar mogelijkheden. Wij hopen hier snel een oplossing voor te vinden! 
 
Elke week ontvang je een mail met een link naar de inschrijving. Op zaterdagavond kan je dan vanaf 20.00 uur je inschrijven voor de komende week. Op zondag ontvang je dan een bevestiging. Je kan alleen deelnemen wanneer je een bevestiging ontvangen hebt! Ontvang je deze niet, dan was de groep al vol. Wij laten bewust de inschrijving verder doorlopen zodat wij kunnen inventariseren hoeveel animo er is voor de buitenlessen.
Wanneer de animo groot is zullen wij ons uiterste best doen hier gehoor aan te geven door het aantal buitenlessen, waar haalbaar, uit te bereiden.
Houdt dus goed uw mail in de gaten voor de inschrijf linkjes. Kies de link uit de mail die past bij jouw leeftijd en schrijf je in! Je mag je in eerste instantie inschrijven voor maximaal 1 les per week.
Posted in: