Zaterdag 2 april, 2de NK Plaatsingswedstrijd Trampoline Individueel en Synchroon

Vandaag was de 2de NK Plaatsingswedstrijd voor de Trampoline voor de C/D en E selectie. Dit keer was de wedstrijd in Soest, bij de Springbokken. Een ook vandaag deden de springers van Nika het erg goed. In totaal werd er 4x Goud, 7x Zilver en 2x Brons gewonnen. Daarnaast was het voor veel springers al duidelijk dat ze zicht geplaatst hadden voor de grote Finale in Ahoy.

Trainster Saskia kon er vandaag helaas niet bij zijn omdat zij mee was naar het Jeugd EK Trampoline in Spanje, maar via een Facebook berichtje wenste zij toch het hele team succes.

En het ging erg goed. Tijdens de Individuele wedstrijden werden er in totaal 9 medailles gewonnen. Goud werd gewonnen door Damaris (E Instap gemengd) en Maren (C Jeugd Meisjes), zilver was er voor Amy (E Instap Gemengd), Yasmine de Graaf (D Jeugd Meisjes), Duncan (D Jeugd Jongens), Daniek (C Jeugd Meisjes) en Laura (D Junior gemengd) en Brons werd er gewonnen door Tyler (E Jeugd Gemengd) en Lieke ( E Instap gemengd).

Ook tijdens de Synchroon wedstrijden werd er goed gesprongen. Amy & Damaris (E Instap Gemengd) en Duncan & Dante (D Pupil/Jeugd Jongens) wonnen Goud. Julianne & Kim (E Pupil Gemengd) en Daniek & Maren (C Jeugd Meisjes) wonnen Zilver.

En ook de rest van de selectie sprongen weer goede wedstrijden. Met nog maar 1 plaatsingswedstrijd te gaan, wordt het voor sommige springers toch nog erg spannen of ze zich weten te plaatsen voor het NK in Ahoy.

Allemaal super goed gedaan en Gefeliciteerd!!

Individueel 2e wedstrijd 20160402

synchroon 2e wedstrijd 20160402