Particulier sponsoren

Sponsordag

Zoals u misschien al weet zijn we bezig met het realiseren van onze droom: een eigen turn en trampoline accommodatie. Terwijl er hard aan wordt gewerkt om dit werkelijkheid te maken, is het tijd om in actie te komen! Wij zijn namelijk heel erg toe aan nieuwe toestellen. Op zondag 22 januari 2017 organiseren wij daarom een gezellige en sportieve sponsordag, zodat we hiervoor geld kunnen ophalen. Deze vindt plaats in sporthal de Bieshaar in Hoogland van 11:00-16:30.

Er zal van alles te doen zijn op deze sportieve én creatieve dag. Hieronder vindt u een dagprogramma (onder voorbehoud). Nog belangrijk om te weten: bij binnenkomst betalen kinderen €2,- entree. Hierbij krijgen zij toegang tot de instuif en andere gratis activiteiten. Ouders betalen geen entree, maar kunnen binnen uiteraard koffie, thee, fris en versnaperingen kopen.

Wij hopen u allen te mogen ontvangen op 22 januari. Iedereen is welkom op de sponsordag! Zowel leden als vriendjes/vriendinnetjes, buren en familie. Vergeet geen contant geld mee te nemen, want pinnen zal helaas niet mogelijk zijn.

Voor leden: doe jij mee aan de sponsoractie waarin je zoveel mogelijk handstanden maakt in 1 minuut? Klik dan hier voor meer informatie!
website-info-dagprogramma-sponsordag