5e Gymsport.NL congres

5e Gymsport.NL congres; Hoe breng je jouw club dichtbij met lef en expressie?
17 juni 2017 – Rotterdam Ahoy

Tijdens het Fantastic Gymnastics NK 2017 beleeft het Gymsport.NL congres haar eerste lustrum dat geheel in het teken staat van het dichtbij brengen van je club bij de (potentiële) sporters en fans door lef en expressie! Durf te vragen aan, laat je inspireren door én deel je eigen kennis met collega-bestuurders uit het hele land! Want samen komen we tot creatieve oplossingen voor actuele vraagstukken die spelen binnen de gymsport en creëren we nieuwe kansen.

Voor deze speciale editie is het congres in een nieuw jasje gestoken. Het 5e Gymsport.NL congres biedt een uitdagend ochtend-middagprogramma met keuze uit interactieve thematafels, praktische workshops en speeddates met experts. Dit alles wordt georganiseerd rondom een centraal festivalplein waar je verschillende demo’s kunt bekijken, kennis kunt opdoen bij de verschillende stands én kunt netwerken!
Vijf redenen waarom je het congres niet mag missen: 
  • Je leert van experts én andere gymsportprofessionals;
  • Je bedenkt en creëert samen creatieve oplossingen en nieuwe kansen;
  • Je ontmoet collega-bestuurders op het centrale festivalplein;
  • Je werkt samen aan de toekomst van de gymsport;
  • Je krijgt toegang tot Fantastic Gymnastics NK 2017 met (inter)nationale toppers!
Dagvoorzitter Stefaan Eskes 
Het 5e Gymsport.NL congres wordt in goede banen geleid door Stefaan Eskes, die een ruime ervaring heeft binnen het internationale speelveld van sport; als manager, bestuurder en ondernemer. Als dagvoorzitter zorgt hij voor energie én vertelt zelf in een inspirerend verhaal over het benutten van je netwerk om van elkaar te leren, uitdagingen met elkaar te tackelen en gezamenlijke doelen te realiseren.
Gratis deelname voor twee bestuursleden! 
Heb je een lidmaatschap op het kennis- en communicatieplatform Gymsport.NL? Dan is deelname aan het Gymsport.NL congres voor twee personen van jouw vereniging gratis! Geen lid of wil je meer mensen van de vereniging inschrijven? Dat kan voor een bedrag van slechts € 79,95 per persoon excl. btw, inclusief gratis kaart voor Fantastic Gymnastics NK op zaterdag.
Contactinformatie – ook voor publicatie
Voor meer informatie kunt u kijken op www.gymsportcongres.nl of contact opnemen met het congressecretariaat van Arko Sports Media (Lotte Hoogendoorn) via telefoonnummer 030-7073070 of e-mail: conferences@sportsmedia.nl.
Posted in: